Ny sida ny bok

Den enda förändring som syns är att SVV:s medlemmar nu fått sina egna sidor, i de fall de vill kunna presentera sig. Jag har också enväldigt beslutat att allt som hör till Visans Vänners historia ska presenteras här i min dagbok / blogg.

När jag började med arbetet så kände jag ett behov av läsa in mig i ämnet. Efter att ha bläddrat och valt så bestämde jag mig för boken här bredvid.

Där den något senare anlände med posten så var omslaget nog det rätta men inlagan var en bruksanvisning till Hughes HK.1 Flying Boat. Ett sjöflygplan med diskutabel historia. Hur gärna jag än vill läsa om detta så fick Bokus ändå sända mig en ny, riktig bok. Nu ska den läsas så hemsidan tar en paus medan jag förkovrar mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.